Web-каталоги
 

 

ЧП "Укрстройинвест"


Выполнение следующих видов ремонтно-строительных работ:




Ремонт крыш над квартирами




Ремонт и устройство кровель




Сантехнические работы




Демонтажные работы




Электромонтажные работы




Ямочный ремонт дорог








  
  
 


!!! Каталог
!!! Каталог
Магазин детских товаров iShopИнтернет-магазин детской одежды iShop.  ☎ 380 (97) 93-00-731 ➽ Недорогая, модная, удобная одежда для Вашего ребенка

ТОВ "МІК МЕГА"
ТОВ "МІК МЕГА"
Виробництво продукції тваринництва є одним із найскладніших секторів сучасного продовольчого комплексу, який об’єднує тваринників, фермерів, підприємців, що займаються кормами, забоєм худоби та переробкою м’яса, оптовою та роздрібною торгівлею. Ці складові комплексу взаємопов’язані між собою через мережу ринків. Тому основою розвитку сучасної м’ясопереробної промисловості є формування власної сировинної бази, оскільки в сучасних умовах найбільш швидким, екологічно доступним і науково обґрунтованим шляхом вирішення проблеми раціонального харчування є розробка продуктів підвищеної біологічної цінності. На протязі останніх років показники розвитку галузі характеризується позитивною динамікою. Галузь не має сезонного характеру виробництва - попит на м’ясні вироби спостерігається на протязі усього року.

каталог сайтов
каталог сайтов
Поиск автомобилей: автомобили в Киеве, автомобили в Одессе, автомобили в Днепропетровске, автомобили в Донецке, автомобили в Харькове, автомобили в Запорожье - авторынок Украина.

Каталог сайтов ALFA
Каталог сайтов ALFA
Продажа и покупка цифровых товаров и пин-кодов

Каталог
Каталог
Сайтов

 
    
Спасибо, что посетили наш сайт www.cat.ukrstroyinvest.com Copyright © Укрстройинвест™